Телефон: 04733-2-09-38 | Email: smilaschool6@ukr.net

ВЧИТЕЛЬ, ЯКОГО ЧЕКАЮТЬ…


Урок трудового навчання…. Хлопці…. І він, молодий вчитель, який, навчаючи, сам ще вчиться бути вчителем. І має бажання та головне, має дитячу прихильність і любов – ВЛАД Едуард Валерійович. Сучасні школярі та їхні батьки дуже часто не зовсім серйозно ставляться до уроків трудового навчання, віддаючи перевагу математиці, фізиці чи хімії. Та й дається взнаки поширений негативний стереотип про самих учителів, буцімто вони нічим серйозним не займаються під час навчання, а години, витрачені на ці уроки, можна було б провести з більшою користю… Та ні ми, вчителі, ні наші учні так не вважаємо. І на презентаційному уроці та гуртку учні продемонстрували бажання працювати, отримати результат своєї праці. Саме трудове навчання, на нашу думку, є чи не одним із найнеобхідніших шкільних предметів, адже саме на таких заняттях можна побачити, як на практиці застосовують здобуті на уроках алгебри, геометрії, фізики теоретичні знання, навчитися багатьох практичних речей, які не раз згодяться в житті, а для когось стануть якщо не професією, то принаймні цікавим захопленням на довгі роки, дозволять зекономити чи знайти додатковий заробіток. Цього і навчає Едуард Валерійович Крім того, на уроці відчувалося справжнє захоплення не лише від самого процесу роботи, а й від можливості здивувати друзів, рідних цікавим подарунком, виготовленим власноруч. Бо поряд вчитель, який навчає всього, що згодиться в житті!

Діяльність школи №6 м. Сміла

МІСІЯ

   Смілянська школа 6 – Школа над Тясмином  максимально розкриває освітній потенціал кожного свого учня.   Вона є здоровязберігаючою   за своїм напрямком, національною за своїм змістом і європейською за своєю філософією

ВІЗІЯ

 Смілянська школа 6 – Школа над Тясмином   – крок до успіху!  Вона цілковито спрямована на підготовку учнів до майбутнього.  

 Ми завжди відкриті для вас і впевнені, що разом нам вдасться в повній мірі досягти поставленої мети.

Школа. Вчитель. Учні. Ідеї О.Захаренка. Те, за чим сумуємо.

ДОПОМАГАЄМО ПЕРЕМАГАТИ

ШКОЛА РАДО ЗУСТРІЧАЄ ПЕРШАЧКІВ!

Приєднуйтесь на Facebook

Facebook Pagelike Widget
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031