Телефон: 04733-2-09-38 | Email: smilaschool6@ukr.net

ТАМ, ДЕ ЛЮБОВ ДО СПРАВИ


«Найголовніше – подолати свій страх, свій біль» за оповіданням Дж. Лондона «Жага до життя» – тема презентаційного уроку, в рамках місячника педагогічної майстерності, провела вчитель зарубіжної літератури, заступник директора з виховної роботи БОЙКО МАРИНА ВОЛОДИМИРІВНА. Мабуть, кожен із нас, хоч раз у житті, був на такому уроці, де не відчував плину часу. У ВЧИТЕЛЯ, який заповнював кожну хвилину уроку своєю любов’ю до книги, літератури, предмету і до дітей. Таким його сьогодні зробила для шестикласників Марина Володимирівна, змінивши режисуру уроку: учні не просто слухали розповідь педагога, а постійно співпрацювали із ним за допомогою діалогу. При цьому не було правильних і неправильних відповідей учнів на запитання вчителя типу “Що ви знаєте про це?”, “Які ознаки , на вашу думку, можна використати?” та ін. Із боку шестикласників існували просто різні точки зору, пропозиції. Учитель переконанням впливала на учнів, які при цьому давала змогу виявляти ініціативу та самостійність. Ми перебували в атмосфері взаємоповаги й самовираження, бо там – любов до справи, якою займається ВЧИТЕЛЬ. І ця любов – взаємна.

Діяльність школи №6 м. Сміла

МІСІЯ

   Смілянська школа 6 – Школа над Тясмином  максимально розкриває освітній потенціал кожного свого учня.   Вона є здоровязберігаючою   за своїм напрямком, національною за своїм змістом і європейською за своєю філософією

ВІЗІЯ

 Смілянська школа 6 – Школа над Тясмином   – крок до успіху!  Вона цілковито спрямована на підготовку учнів до майбутнього.  

 Ми завжди відкриті для вас і впевнені, що разом нам вдасться в повній мірі досягти поставленої мети.

Школа. Вчитель. Учні. Ідеї О.Захаренка. Те, за чим сумуємо.

ДОПОМАГАЄМО ПЕРЕМАГАТИ

ШКОЛА РАДО ЗУСТРІЧАЄ ПЕРШАЧКІВ!

Приєднуйтесь на Facebook

Facebook Pagelike Widget
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031