Телефон: 04733-2-09-38 | Email: smilaschool6@ukr.net

УКРИТТЯ -це приміщення у нашій школі


Хто бачив це приміщення у нашій школі раніше, той мене зрозуміє- зроблений величезний об’єм роботи. Від стелі до підлоги, від заміни електрообладнання до встановлення вентиляції, від проведення води та каналізації до облаштування всім необхідним, від встановлення дверей до викопування аварійного виходу. Пофарбовано, побілено, звільнено від накладів, проведено Wi-FI , укомплектовано необхідними речами найпростіше укриття у закладі.

Матеріали придбані за кошти із міського бюджету та спонсорські кошти. Робилося ж все руками працівників закладу. А ще допомагали нам наші батьки і друзі школи! Без вас, люди, ми б самі не справилися! Дякую щиро!

Ми маємо гарантувати безпеку дитині під час навчання.

У нас є чіткий алгоритм дій на сповіщення про повітряну тривогу як для учнів, так і для персоналу школи. Ми провели спеціальне тренування – ще раз показали дітям маршрут проходу до укриття, ознайомили з порядком дій. Зараз у нас є люди, які відповідальні за оповіщення, відповідальні за евакуацію, а ще – відповідальність кожного вчителя.

Вбудоване підвальне приміщення в складі основної будівлі закладу сьогодні у нас найпростіше укриття!!! Це було не просто, але ми разом це зробили! Ще ми “підфарбуємо очі” ))) і все буде закінчено.

Дякую всім, хто робив це для дітей!

Діяльність школи №6 м. Сміла

МІСІЯ

   Смілянська школа 6 – Школа над Тясмином  максимально розкриває освітній потенціал кожного свого учня.   Вона є здоровязберігаючою   за своїм напрямком, національною за своїм змістом і європейською за своєю філософією

ВІЗІЯ

 Смілянська школа 6 – Школа над Тясмином   – крок до успіху!  Вона цілковито спрямована на підготовку учнів до майбутнього.  

 Ми завжди відкриті для вас і впевнені, що разом нам вдасться в повній мірі досягти поставленої мети.

Школа. Вчитель. Учні. Ідеї О.Захаренка. Те, за чим сумуємо.

ДОПОМАГАЄМО ПЕРЕМАГАТИ

ШКОЛА РАДО ЗУСТРІЧАЄ ПЕРШАЧКІВ!

Приєднуйтесь на Facebook

Facebook Pagelike Widget
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031