Телефон: 04733-2-09-38 | Email: smilaschool6@ukr.net

Як вчителям порозумітися з «цифровим» поколінням дітей


Нові технології змушують людський мозок еволюціонувати в небаченому досі темпі. Діти, які ніколи не жили у світі без інтернету, вже «заточені» під віртуальну реальність. До школи зараз приходять абсолютно нові за типом мислення учні. Якщо орієнтуватися на теорію поколінь, нині за партами сидить покоління Z — «цифрові» діти. Як вчителям і батькам з інших поколінь уникнути конфліктів з ними? Тема проблемного семінару, який пройшов у школі сьогодні «Прибульці з майбутнього = покоління Z. Як вчителям порозумітися з «цифровим» поколінням дітей», який провела директор школи Чепка Л.О. Під час заходу було проведено цікаві вправи: «Збірний образ вчителя. Як наші учні бачать нас збоку», «Які наші діти? Основні характеристики сучасної дитини». Програма практичної частини семінару була побудована таким чином, щоб продемонструвати роботу вчителя з новим поколінням учнів. Вчителі в ролі учнів брали участь у різних видах діяльності. Психологічні вправи провів практичний психолог школи Коломієць Р.С. : пальчикову гімнастику з елементами нейрогімнастики, вправи за методикою шість цеглинок LEGO як методика роботи з поколінням Z, ігрові вправи на розвиток емоційного інтелекту.

Діяльність школи №6 м. Сміла

МІСІЯ

   Смілянська школа 6 – Школа над Тясмином  максимально розкриває освітній потенціал кожного свого учня.   Вона є здоровязберігаючою   за своїм напрямком, національною за своїм змістом і європейською за своєю філософією

ВІЗІЯ

 Смілянська школа 6 – Школа над Тясмином   – крок до успіху!  Вона цілковито спрямована на підготовку учнів до майбутнього.  

 Ми завжди відкриті для вас і впевнені, що разом нам вдасться в повній мірі досягти поставленої мети.

Школа. Вчитель. Учні. Ідеї О.Захаренка. Те, за чим сумуємо.

ДОПОМАГАЄМО ПЕРЕМАГАТИ

ШКОЛА РАДО ЗУСТРІЧАЄ ПЕРШАЧКІВ!

Приєднуйтесь на Facebook

Facebook Pagelike Widget
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031